Le iau la rand. Saptamana asta, Eforie Sud.

Sambata, 20 August 2011 | foto | 2 comentarii

Cand eram mic am mers la mare o data la Neptun si la Mamaia de vreo 3 ori. In ultimii 4 ani am fost in concediu in Turcia, iar anul trecut am strecurat printre altele si o scurta incursiune la Saturn cu ocazia Liberty Parade. In acest an am vazut din nou Turcia si, in premiera pentru mine, Costinestiul. Acum ma aflu la Eforie Sud.

De fapt sunt cazat la iesire din statiune, intre Eforie Sud si Eforie Nord. Stau in tabara New Paradise timp de 6 zile in care voi participa la Scoala de Vara a Consiliului National al Elevilor. Deja m-am reintalnit cu vechii prieteni din CNE si sunt foarte entuziasmat sa ii revad aici pe majoritatea dintre ei, mai ales pe cei cu care am trait cele mai frumoase momente din ultimul an.

Intrebarea este.. am ce vedea sau am unde iesi in Eforie?

2 comentarii la “Le iau la rand. Saptamana asta, Eforie Sud.”

  1. Man 21 August 2011 at 18:00 Permalink

    In Eforie Sud poti vedea faleza pana la capatul ei dinspre Tuzla (Capul Turcului), care arata destul de interesant. In Eforie Nord, terase, restaurante, discoteci, un clubulet pe plaja numit Sunrise unde e muzica bunicica. In rest nu e mare lucru.

  2. Maria 9 Februarie 2015 at 17:21 Permalink

    In Eforie Sud nu prea ai ce vedea in afara de mare si cateva terase si restaurante. In Eforie Nord e ceva mai frumos si mai animat.


Lasa un comentariu