Am plecat la Bruxelles!

După o vară aglomerată și frumoasă, respectiv un început de toamnă în forță, cu lansarea proiectului Bacau360.ro, pornirea unei campanii de promovare la nivel național și cursul de la Timișoara, îmi termin vacanța cu o vizită în Belgia, la invitația doamnei Minodora Cliveti, europarlamentar băcăuan.

Am decolat astăzi de pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” și mă voi întoarce vineri seara. Nu sunt singur, ci cu un întreg grup din care fac parte pe de o parte elevii care au câștigat Concursul județean de eseuri, pe de altă parte profesori și figuri marcante ale mediului educațional băcăuan, în frunte cu doamna Teodora Șotcan, inspector școlar general. Este aici și doamna Elena Stanciu, cu care am colaborat pentru realizarea și promovarea Cenaclului literar „Crisalide”.

photo 1

În fine. Excursia se anunță a fi fun și are toate șansele să fie așa. Printre elevii din „delegație” se numără mai tinerii mei colegi din Consiliul Județean al Elevilor Bacău: Anca Peptine (ex-președinte) și Bogdan Dumitriu (președinte). Abia aștept să-i cunosc și pe ceilalți. Pardon, și pe celelalte, că văd numai fete în jurul meu. 🙂

În seara asta avem program liber, mâine vizităm idilicul oraș Brugge, urmând ca vineri să mergem la Parlamentul European, unde vom fi primiți de doamna europarlamentar Minodora Cliveti. Vă dați seama că aștept de ceva vreme momentul ăsta, să mă aflu în inima aparatului european administrativ, la Bruxelles.

Acum știți ce mi-aș dori de la voi: ce nu am voie să ratez în Bruxelles și Brugge, în afară de vestita ciocolată belgiană?

Voi reveni cu fotografii, deci stați pe-aproape!

photo 2

One thought on “Am plecat la Bruxelles!

  1. Piata primariei- PIATA CENTRALA, parcul cu miniaturi din toata Europa, cafeaua belgiana servita in pub-urile lor fabuloase(!), berea rosie belgiana, joke-urile pictate pe peretii caselor si …fetele cochete ;)ENJOY !

    p.s. vezi ca la ei nu numai Manneken Pis – baietelul-emblema face pipi…exista si fata..exista si catelul care…SERIOS… vei gasi si altfel de statuete pe strazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *