Cu ce m-am ales în Tabăra de schi pentru bloggeri #schiem 2014

Marti, 25 Februarie 2014 | Pareri personale, Video | 2 comentarii

Azi am fost la cumpărături, unde, printre altele, la o tarabă am auzit piesa aia de petrecere în care se tot repetă “cu ce m-am ales în viaţă”. Mi-a rămas în cap şi am zis că, atunci când voi ajunge acasă, voi scrie articolul concluziv despre experienţa mea în #schiem – Tabăra de schi pentru bloggeri pornind de la lucrurile cu care m-am ales după o săptămână în care am făcut pe fiul rătăcitor.

1. Am învățat să schiez. S-a întâmplat la Arena Platoș, Păltiniș (jud. Sibiu), cu ajutorul instructorilor Agatha Diana Șuteu și Răzvan Matei. Cum, v-am povestit deja săptămâna trecută, imediat după ce am început să mă simt stăpân cu schiurile în picioare.

cristian ghinghes schi schiem arena platos

2. M-am filmat pe schiuri cu iRewind. Examenul l-am dat la Predeal, unde am stat o noapte pentru a testa aplicația iRewind a celor de la Orange. A funcționat perfect. M-am urcat în vârful pârtiei Clăbucet, am pornit aplicația, m-am logat, am activat urmărirea prin GPS, am pus telefonul în buzunar și am început să mă dau cu schiurile. Jos, n-au trecut mai mult de câteva minute și filmulețul cu tura mea pe pârtie era deja disponibil în contul meu iRewind. Super tare!

3. Am scăpat de cearcăne și de starea de oboseală. Nu că aș fi avut, vezi Doamne, o sesiune de coșmar, dar în ultima perioadă m-am confruntat cu un program de odihnă destul de dezorganizat. Am reușit să mi-l reglez la Păltiniș, grație nu numai programului lejer și a faptului că am făcut zilnic sport, ci și meselor fixe și confortului oferit de Hotel Hohe Rinne: SPA, camere impecabile, liniște, zonă superbă etc.

4. Am auzit planurile celor de la Orange. Vineri, 21 februarie, înainte să testăm iRewind, am stat la un ceai în incinta Orange Hot Spot din Predeal. Noi, cei 10 bloggeri din prima serie a Taberei de schi 2014, am avut în față câțiva oameni din echipa de PR de la Orange și din echipa iRewind, cărora li s-a alăturat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer (CCO) în cadrul Orange.

bloggeri orange hot spot predeal

Am vorbit despre piața telecomunicațiilor, despre viitoarele evenimente la care Orange va fi sau ar putea fi partener (tare secretoși mai sunt în privința asta!), dar și despre intențiile pe care le au cu aplicația iRewind. Nu numai că vor să o ducă pe mai multe pârtii din țară, dar vor să o extindă și spre alte sporturi. O aștept și pe pârtia de la Slănic Moldova!

5. M-am distrat. Chiar m-am distrat. Hoinăreală, UCL și Românii au talent cu toată lumea; air hockey cu Ariel; biliard cu același Ariel, Andra Nicula și Simona Mocanu; selfies cu Andra și Simona; condus sportiv cu Ovidiu Eftimie în mașină (hihihi); filmat cu Brylu etc. Apropo de filmat, Brylu a realizat un super video reportaj. Apar și eu strâmbându-mă și căzând “la poză” pe acolo.

6. Contul meu de Feedly are acum mai mulți bloggeri. Voi pune câteva link-uri spre articole scrise de aceștia despre tabără: Toma Nicolau, BryluLipa-Lipa, Andra Nicula, Eftimie, Simona Mocanu, Ariel, Pandutzu și TravelGirls.

7. Cu diplomă de “schior adevărat”. Mulțumesc lui Toma Nicolau pentru invitație!

schior adevarat

#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe RinneHappy Tour și Buonavista

2 comentarii la “Cu ce m-am ales în Tabăra de schi pentru bloggeri #schiem 2014”


Lasa un comentariu