Dedicatie cu ambulanta pentru Arena Mall si InterCasa

Marti, 9 August 2011 | Bacau, foto, Pareri personale | 3 comentarii

Va mai amintiti de Concursul de Majorete de la Arena Mall din luna mai? Dar de Turneul de Badminton Intercasa? Organizatorii ambelor competitii sportive nu au avut la fata locului ambulanta. Cei de la Intercasa au patit-o rau. O fata s-a accidentat la genunchi si a asteptat jumatate de ora sosirea ambulantei. A iesit un scandal monstru atat in presa, cat si pe bloguri.

Spuneam in decembrie ca orice intrecere de un asemenea nivel presupune in mod obligatoriu cel putin o ambulanta. Asa este, costa destul, dar trebuie sa strangi din dinti avand in vedere ca esti obligat prin lege sa pui la dispozitie un echipaj medical.

Bacau Streetball Challenge, competitie organizata de Asociatia STEP si Divanul AdBlog pe terenurile de la CN Ferdinand I in perioada 6-7 august 2011 a strans la Bacau nu mai putin de 43 de echipe. In finala mare la Open, un jucator si-a spart arcada si a avut nevoie de ingrijiri medicale seriose.

Ghici ce! Am avut ambulanta la fata locului.

3 comentarii la “Dedicatie cu ambulanta pentru Arena Mall si InterCasa”

  1. Aghiuță 9 August 2011 at 17:47 Permalink

    Aia isi mananca de sub cur, vor sa duca averea in mormant.

  2. Kris, normal la orice eveniment public, din cate stiu, trebuie sa ai o ambulanta mai obligatoriu, si eventual dupa caz pompieri si jandarmerie/politie 🙂

    E bine ca au fost, decat deloc 😛


Lasa un comentariu