În acest weekend în Bacău (11-14 iunie 2015)

După ce săptămâna trecută am revenit cu rubrica „În acest weekend în Bacău”, în încercarea de a arăta că sunt lucruri de făcut și în Culoarul Siretului (cu ocazia asta învățăm și puțină geografie), astăzi vreau să vă arăt oferta pentru weekendul ce stă să înceapă.

4 zile pline de evenimente de toate tipurile! Întrucât zilele acestea sunt acasă, voi participa și eu la câteva dintre ele. Ba chiar am și rol de organizator sau invitat la unele! Mă refer la plimbarea cu bicicletele de sâmbătă seară și la dezbaterea cu autoritățile despre proiectele tinerilor pentru Bacău, fixată pentru vineri după-amiază.

Start!

bacau sens giratoriu centrul de afaceri mig-21

Joi, 11 iunie 2015:

Vineri, 12 iunie 2015:

foto via Night ride 1 – 30 august 2014

bacau-night-ride-29

Sâmbătă, 13 iunie 2015:

Duminică, 14 iunie 2015:

foto via Miting Aerian 2014 în Bacău

Miting-Aerian-Bacau-2014 yak 52

Evenimentul sfârșitului de săptămână: Mitingul aerian „95 de ani de existență” @ Aeroportul Bacău

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

Oferta e generoasă, vremea se anunță bună, așa că aveți de ce să ieșiți din casă!

4 thoughts on “În acest weekend în Bacău (11-14 iunie 2015)

  1. excelenta initiativa.
    chiar ma enerva uneori faptul ca un blogger sau altul scoate un articol la o zi dupa un eveniment, ceva de gen..sa va zic ce fain a fost la X…iar eu ma uitam ca vita la ecran si ma gandeam…mi-ar fi placut sa merg si eu, daca as fi stiut de evenimentul X.

    e pacat ca nu exista o pagina pe site-ul primariei sau al unui ONG care sa reuneasca toate „ofertele” intr-un singur loc

    pana cand se va implementa acest lucru, FELICITARI pentru initiativa si recomand si altora care citesc blogul tau sa dea sfoara-n tara INAINTE de un eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *